Een jaar, 365 dagen na het afschuwelijke ongeluk van Guus. Een jaar met; veel angst, verdriet, ongeloof, spanning, verbazing, vertrouwen, blijdschap, kracht, trots en liefde. 

Stilstaan
Ons leven heeft stil gestaan maar is ook vaak keihard aan geslingerd. Van Groningen via Tilburg naar Enschede en vanaf juli gelukkig weer iedere avond samen thuis. Guus werkt nog steeds iedere dag keihard aan zijn herstel. Hij heeft al veel vaardigheden opnieuw geleerd maar Guus wil meer en gaat voor meer! Het is veel vallen en opstaan, huilen en lachen, twee stappen vooruit en eentje weer terug maar samen knokken we verder. Luisteren naar je hart, soms zo moeilijk mar oh zo waardevol en bepalend voor Guus en ons.

Pien
En dan onze Pien, wat een ontzettende bikkel die zus van Guus. Een puber die maar "gewoon" te dealen heeft met de situatie. Wat doet ze het goed en wat zijn we trots op haar!

Dankbaar
Bedankt, alle mensen met een gouden hart. Mensen die zich voor Guus en ons inzetten en ons daarbij ontzorgen! Zoals Guus zo vaak zegt: "Wat ben ik blij met jullie lieve vrienden en kennissen, alles wordt geregeld."


Ik ben er nog niet

maar ik ben verder

dan ik gisteren was